FÍK „másodszor”

A Szlovákiai Magyar Írók Társasága mellett működő Fiatal Írók Köre 2. közgyűlésén is ugyanolyan szikrázóan ragyogott az ég Balázsfa felett, mint egy éve, a megalakuláskor. 2012. augusztus 25-én, szombaton a zöld gyep fölé kifeszített fehér sátorponyva alatt most is fontos dolgok történtek.
A leköszönő Rajkovics Péter elnök beszámolója szerint a FÍK szervezésben, szereplésben, alkotásban, táborozásban, egyéni és csoportos közlésben egyaránt gazdag évet zárt. A jövő terveiről már az új elnök, Mucha Attila szólt.
– Főbb céljaim között szerepel a további sikeres kapcsolatépítés, a tagság egységesítése és a pályázati lehetőségek jobb kihasználása. Szeretném, ha minél több irodalmi szervezettel működnénk együtt, közös előadói esteket, felolvasásokat valósíthatnánk meg. Kezdetben egy saját interaktív honlapot, egy igazán ütős antológiát, a későbbiekben akár saját lapot is el tudnék képzelni. A szépirodalom művelői mellett irodalomelmélettel, kritikával és publicisztikával foglalkozó pályakezdőket is várunk sorainkba – nyilatkozta többek között.
A vezetőség tagjai Czucz Enikő, Takács Zsuzsi, Angyal Sándor, Rajkovics Péter és Vörös Gergely lettek.
A babgulyás fenséges volt, aki nem jött el, bánhatja.

Angyal Sándor az új FÍK-elnököt, Mucha Attilát interjúvolja.

Épp a szavazatszámláló bizottság jelentése zajlik.

Rajkovics Péter, a leköszönő elnök.

A régi Iródia-dokumentumokból is sikerült valamit ellesni...

Öten a kispadon.

Egy kis tereferére is jutott idő...

A bejegyzés kategóriája: Esemény
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

ITT és MOST VÁRJUK A HOZZÁSZÓLÁST!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>