Gál Sándor háromszor

2013. április 10-én a komáromi Rozmaring utcai szabadidőközpontban Gál Sándor költővel találkozhattak a kortárs költészet iránt érdeklődő olvasók. A Molnár Katalin és Bajkai Eszter szervezésében megvalósult délután igazán hangulatosra és emlékezetesre sikeredett, köszönhetően Dráfi Mátyás, Pőthe István és Benes Ildikó színművészeknek, akik a költő verseit szavalták, illetve írásaiból olvastak fel, Zsapka Attilának, Zsapka Zsoltnak és Madarász Andrásnak, a Kor-Zár együttes három tagjának, akik a költő megzenésített verseit adták elő, Molnár Katalinnak, aki Gál Sándor életművét méltatta, a mini-kiállításnak, amely a költő megjelent köteteiből készült, és nem utolsósorban a nemrég 75. születésnapját ünneplő Gál Sándornak, aki gyermekkorának, költői indulásának és pályafutásának legizgalmasabb pillanatairól mesélt a hallgatóságnak, valamint új, eddig közöletlen verseiből is felolvasott.
A költő április 11-én az érsekújvári Csemadok pincéjében az aktuális Kor-Zár Klub vendége lesz, míg 12-én szülőfalujában, Búcson találkozik olvasóival.


A bejegyzés kategóriája: Esemény
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.

ITT és MOST VÁRJUK A HOZZÁSZÓLÁST!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>