Lantosi Nóra

A bájital

Kopogtak. Ötször egymás után, gyorsan, hangosan, türelmetlenül. Ádám felriadt a bóbiskolásból, nyílt az ajtó, Adél, a felesége szexi fehérneműben megállt az ágya előtt. Mi van, mit akarsz? Fáradt vagyok, rossz a gyomrom, hagyjál! A férjem vagy, vannak még házastársi kötelességeid! Adél bebújt az ágyba, lehúzta a takarót a férfiről és próbálta simogatni. Két Unicum után, sötétben úgy érezte, lesz esélye. A férfi felült, próbálta visszaszerezni a paplanját, de nem sikerült. Felkapcsolta az olvasólámpát, felvette a szemüvegét.  Éjfél van, holnap nehéz napom lesz, pihennem kell!  Az asszony sírva fakadt. Tudom, már öreg vagyok és ráncos, azért nem kívánsz! Felkapta a melltartóját, a saját hálószobájában zokogott tovább. Amióta a fiuk is megnősült, üres lett a ház. Csak kerülgették egymást. Mi volt a tárgyaláson, jó lesz vacsorára virsli, mikor jössz haza? Adél a harmincadik házassági évfordulójuk napján az esti híradó után gondolt egy merészet. Most vagy soha! Hetek óta készült erre az eseményre. „Fiatalító szérum” nevű varázsitalt szerzett valami internetes csodadokitól, persze jó pénzért! Bement a szobájába, elővette az üvegcsét és ivott néhány kortyot. Felvette a legcsinosabb ruháját, sminkelt, megfésülte ritkás frizuráját. Ült a tükrénél és várt. Pár perc múlva zsibbadást érzett a végtagjaiban, tüsszentenie kellett, a protézise kirepült a szájából, felsikított, mert közben érezte, hogy vannak fogai, ó, igen, a saját régi gyönyörű fogai ragyogtak. S lám, eltűntek a ráncai is, dús hajkoronája nőtt. A kezén az inas erek eltűntek, a bőre hamvassá vált. Húszéves lett újra, hatott a varázsszer. Fogta a maradék italt, és kiment a nappaliba. A televízió elé állt, és várta a hatást. Ádám már bóbiskolt, Adél kikapcsolta a készüléket. A férfi felriadt, mi van, már vége a sorozatodnak, megyek aludni. Kezdte mondani, de aztán meglátta Adélt. Maga kicsoda, hogy került ide, valahonnan ismerős. Én vagyok, a feleséged, na, gyere, bébi, van néhány óránk! Igyál ebből a léből, és tegyél boldoggá! Ádám nem ellenkezett, ivott, a varázsital hatott. Órákig szeretkeztek, reggel a nappali szőnyegén ébredtek egymást átölelve. A nap besütött az ablakon, ébredezni kezdtek. Az asszony simogatni kezdte a férfi ismerős szarkalábait, hozzábújt, azon már meg sem lepődött, hogy a kezén inas és májfoltos a bőre.

A bejegyzés kategóriája: Startkő
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Lantosi Nóra bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. Bécsi Istvánné hozzászólása:

    Nagyon jó! Érdeklődéssel olvastam. Mese az én korosztályomnak….. :) Egy éjszakára megfiatalító csodaital…. micsoda ötlet! :) Szívünk mélyén nekünk hatvanasoknak, de a hetveneseknek és a még idősebb korosztálynak a mindennapokban milyen jól jönne ez a varázsital.. :) Gratulálok Nórának!

ITT és MOST VÁRJUK A HOZZÁSZÓLÁST!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>