Makkai Roland

Zuhanás

Hogy haltam meg? Enyém volt a legkirályabb halál az egész történelemben! Tudod, sok ilyen poszt volt anno, hogy Einstein is szar volt a suliban matekból, meg a Bill Gates, vagy a Steve Jobs, vagy tudja a rákom, melyik nagykutya, a lényeg, egyikük sem a negyedik diplomájával futott be. Na, nekem is full ilyen a sztorim. Minden azzal kezdődött, hogy a kedvesemmel egyre több időt fordítottunk a kapcsolatunkra. Ő nem annyira, de én igyekeztem elodázni az elkerülhetetlent, ugye akkor még nem tudtam, hogy van másik srác a láthatáron. A barátaim egy része kitagadott, mert van véleményem, az még hagyján, de ráadásul más, mint az övék. Na, figyu, ez csak a háttér, most indul be a dolog. Egyetemista voltam, de szarul ment a vizsgaidőszak és lebasztak államiról. Best. Thing. Ever. Először semmi extra, tudod, a szülők meg ne tudják, kamu meló, a gyász öt szakasza, tagadom a bajt, eljárok bebaszodákba és smárolok pár lánnyal a Duna partján valamelyik kivilágított hídnál. Aztán jött a második szakasz. Ugyanezt külföldi lányokkal, mert mindenki a Szabadság-hídra könnyebb felmászni. Harmadik szakasz, idős házasokkal. Már nem részegen, hanem bekokózva, nincs híd meg gitárszó, csak szatén ágynemű és kötegelők. A hétfőt megszerettem, mert Pelczerné fizetett is. Kedd üres járat, szerdán Stróbel asszonyság a soros, a csütörtök Strauss kisasszonyé, a hétvége változó. Azt hihetnéd, ez a csúcs, de nem. Pelczerné beajánlott pár ismerősének, mígnem felküzdöttem magam az elit szeretők közé. Lakásom nincs, szabadnapokon hoteleket próbálgatok. Ha valami megtetszik, enyém. Apuékat is ki tudtam segíteni, persze ők azt hiszik, a programozásból van a pénz. Vettem nekik végre egy normális kocsit, megvettem az albérletüket, újra tarthatnak macskát. Minden és mindenki megvolt, amit akartam. A hétfőt Pelczerné lemondta, de a tali nem maradt el. Jött ő is meg a férje is, meg a kíséretük is. Épp reiszoltam, amikor rám nyitottak, és egyszerre sülhettem el a pisztollyal. Szarul hazudok.
Egy hét keresés után holtan találták az eltűntnek nyilvánított 22 éves egyetemista fiút a Szabadság-híd lábánál. Legutoljára az egyetemen látták pár barátjával, akik úgy tudták, hazament a szüleihez vidékre. A nyomozók szerint szórakozóhelyről szórakozóhelyre járt a diákhiteléből, mígnem kokain túladagolás áldozata lett.

A bejegyzés kategóriája: Startkő
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

ITT és MOST VÁRJUK A HOZZÁSZÓLÁST!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>