Persányi Norina

Pince románc

Persányi Norina

Egyes számú bizonyíték: 1 db Sucker című pornográf magazin

Kati csoporttársam. Tavaly a média pszichológiai hatásai című speckolon lettünk jóba. Ő említette. Össz-vissz hét pasival volt, és megvolt belőle egy új laptop, egy végleges teljes-test szőrtelenítés, két dögös Zara koktélruci, három nagyon csini Mango felső, két hét allinclusive nyaralás az aktuális nagyővel Krétán, na és hónapokra a napi kávézózás és a hétvégi bulik. Számolatlan Sex onthebeach.

Kettes számú bizonyíték: 3 szál vágott virág (fehér rózsa)

Meglepően jóképű. Sármos. Olyan ötvenes. Ízléses, halványlila halszálkás nyakkendő, tuti-arany nyakkendőtűvel. Ráadásul totál udvarias. Virágot hoz. Kinyitja az én oldalamon sötétített üvegű, fekete Audija ajtaját, és csak akkor csapja be puhán, mikor fegyelmezett keccsel elhelyezkedem a krémszínű bőrülésen. A lakása is durván luxus. Légkondi-hűvös. Minimál visszafogottság, óriási képek a falon. A bárszekrényben minőségi rövidek literszám. Még kérek és még, hogy lazuljak.

Hármas számú bizonyíték: Cora élelmiszerbolti bevásárlószatyor

Közelebb csúszok hozzá a kanapén. Essünk túl rajta. Most, mert már azt hiszem, menni fog. Furán eltol. Iszom még. Valahogy nem úgy néz, mint a pasik, ha karnyújtásnyira egy részeg dekoltázs. Mintha nem is velem lenne elfoglalva: percekre eltűnik a nappaliból, pakol, tesz-vesz. Egyre tutibb, hogy gáz a pali. De végül megkerülve az anyahajónyi kanapét mögém jön. A nyakamat simogatja. Fura, de jólesően megborzongok, ahogy hozzámér. Kitapogatja az ajkam. Befogja a szám. Egyre erősebben szorítja rá a tenyerét. Orromban ujjainak keserű szivarszaga. Kezd elfogyni a levegőm. Rángatom a fejem, de egyre durvábban szorítja a szám, az arcom. Amit ér. Kiabálni próbálok. Zacskózörgés a jobb fülemnél. Műanyag tapad az arcomra. Minden zihálásnál a számba, az orrlyukamba. A torkomban és a fülemben hangosan dobog a vér. Köhögnöm kell, sikítanom. Nem jön csak tompa nyöszörgés. Fogy a levegő. Szédülök. Látom, ahogy a kezeim hadonásznak, lábaim rúgkapálnak. Nem én irányítom már a testem. Az egyre szoruló kéz most a csuklómon. A karjaimat a hátam mögé csavarja. Hasítás a lapockáknál.

Négyes számú bizonyíték: 9 mm-es Beretta 92 FS típusú kézifegyver

Sírás akar kitörni, de csak vinnyogás befelé. Nincs levegőm. Próbálok arrébb csúszni. A térdemet érdes szőnyeg horzsolja. Rángatom a kezem, de össze vannak kötve. Közeledik a padló. Arcomat nyomja a zacskón át. Tekereg a testem. A hátamba valami éles. Nyom. Messziről dühös üvöltés. Nem értem a szavakat. Minden egyre távolibb, egyre homályosabb. Hullámzik óriási plazma TV, fölötte kép, bárszekrény, falak, lépcső.

Ötös számú bizonyíték: 23 éves női test

Beton falak, nyekergő falépcső, koporsófedél plafon. Sötét és hideg. Mintha egy sírkamrában lennék. Darab hús vagyok. Lassan a pincehideg feketeség belém hatol. Kitölt. Eltűnik a kint és a bent.

A bejegyzés kategóriája: Startkő
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

ITT és MOST VÁRJUK A HOZZÁSZÓLÁST!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>